MEDLEMSBEDRIFTER
FERSKVAREHANDLER
I Verksgata i Stavanger finner du landets lengste kjøttdisk, full av kjøtt og kjøttmat av ypperste klasse. Her er det bare å la blikket nyte meter på meter med godsaker. Fra gode gamle klassikere som lungemos og blodpudding, via vårt etterhvert berømte utvalg rå og røkte pølser. Innom svin, lam, storfe, nymalte kjøttdeiger og naturligvis vårt tørrsaltede bacon, før du til slutt ender opp i en bugnende ostedisk der gamle franske kjenninger får følge av lokale nykommere som Snedig fra Storhaug.
Butikkhyllene våre har vi fylt med utvalgte pastasauser, pasta, oljer, eddiker, krydder, sauser, linser, bønner, tomater, kraft, sjokolade(!) og mye mer. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en kjøtt, pølse og delikatesseforretning!
Les mer på nettsiden
Bruelandsenteret og Sola.
Les mer på nettsiden
Randaberg.
Les mer på nettsiden
Gabbas er en tradisjonell slakterbutikk som du finner på Tastatorget, der vi har butikkutsalget. Vi selger også våre produkter til storhusholding og dagligvare. Mesteparten av produktene produserer vi selv, noe som gjør at vi har god fagkunnskap og kontroll med våre produkter.
Les mer på nettsiden
Slakteriet Skretting AS ble etablert av Rasmus «Grossen» Skretting i 1928. I dagens moderne butikk finner du et stort utvalg av egenproduserte varer. Alt lages av lokale råvarer så sant det er mulig. Velkommen innom til oss.
Les mer på nettsiden
Mariero, Bogafjell, Hillevåg, Hundvåg, Kvadrat, Sandnes, Sandved, Sola, Stokka, Straen, Stadionparken.
Les mer på nettsiden
Aksdal, Karmsundsgaten og Oasen.
Les mer på nettsiden
Me trur på å skaba målltidsglede. Dæ hannle åm stållthed, traddisjona å goe råvare. Sjå Håland dyrke me dette mæ å proddusera å sarvera dæ besta Jæren he å teby.
Les mer på nettsiden
T. Snørteland AS i Skudeneshavn i Karmøy kommune driver innen bransjen slakteri.
Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Les mer på hjemmesiden
Madla Handelslag er et samvirkelag i forbrukersamvirket Coop, og er eid av medlemmene. Handelslaget har en meget sterk lokal forankring og har vært en del av Madla, og et handelssenter i bydelen helt siden 1907.
Les mer på hjemmesiden
Pølsemaker
I Verksgata i Stavanger finner du landets lengste kjøttdisk, full av kjøtt og kjøttmat av ypperste klasse. Her er det bare å la blikket nyte meter på meter med godsaker. Fra gode gamle klassikere som lungemos og blodpudding, via vårt etterhvert berømte utvalg rå og røkte pølser. Innom svin, lam, storfe, nymalte kjøttdeiger og naturligvis vårt tørrsaltede bacon, før du til slutt ender opp i en bugnende ostedisk der gamle franske kjenninger får følge av lokale nykommere som Snedig fra Storhaug.
Butikkhyllene våre har vi fylt med utvalgte pastasauser, pasta, oljer, eddiker, krydder, sauser, linser, bønner, tomater, kraft, sjokolade(!) og mye mer. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en kjøtt, pølse og delikatesseforretning!
Les mer på nettsiden
Slakteriet Skretting AS ble etablert av Rasmus «Grossen» Skretting i 1928. I dagens moderne butikk finner du et stort utvalg av egenproduserte varer. Alt lages av lokale råvarer så sant det er mulig. Velkommen innom til oss.
Les mer på nettsiden
Me trur på å skaba målltidsglede. Dæ hannle åm stållthed, traddisjona å goe råvare. Sjå Håland dyrke me dette mæ å proddusera å sarvera dæ besta Jæren he å teby.
Les mer på nettsiden
Nyyyt blei stiftet 10.november 2005 av 7 lokale gårdbrukere, hvorav 3 av de opprinnelige eiere er igjen. Georg Fredrik, Kristoffer Emil og Kjell Ivar – alle med etternavn Ueland.
Vi i Nyyyt brenner for kvalitetskjøtt. Vi håndplukker kjøtt av beste kvalitet slik at det kommer kresne kunder til gode, og ikke minst gir det merverdi til bøndene vi samarbeider med. Vi leverer til restaurant-, butikk- og privatmarked.
Nyyyt er vi også veldig glad i sjokolade og vi er stolte eiere av Sjokoladehjørna med produksjonslokale på Røysland Gaard. Her har vi smakt oss frem til 80 ulike typer håndlagede varianter. Alle biter lages for hånd og selvsagt med nydelig belgisk sjokolade.
T. Snørteland AS i Skudeneshavn i Karmøy kommune driver innen bransjen slakteri.
Slakter og kjøttskjærer
Fatland Jæren er det største slakteriet i Fatland-gruppen. Her er også Fatland Hud og Skinn AS og Fatland Meat AS lokalisert, i tillegg til en av Fatland Ull sine avdelinger.
Les mer på nettsiden
Egersund, Forus og Sandeid. Er du pølsemaker, økonom eller mekaniker? Veterinær, sjåfør eller markedsføringsekspert? I Nortura finner du stor variasjon i type jobber; hele veien fra rådgiveren på bondegården, via sjåføren på dyrebilen og kjøttfagarbeideren på fabrikken, til selgeren ute i butikkene. Uansett hvilken stilling du er ute etter, kan vi by på et godt arbeidsmiljø og gode sosiale ordninger. Og ikke minst; store muligheter for faglig utvikling og ulike karriereveier - over hele landet.
Les mer på nettsiden
Prima Jæren AS er opptatt av Jærsk og Norsk landbruk. Gjennom de siste årene har Prima Jæren utviklet en solid kundemasse og målet er å produsere så mye Premium kjøttvarer som mulig. Prima Jæren skal være innovatøren i den regionale matsatsingen med Jæren som Norges «Provence» Prima Kjøtt skal også være pådriveren for å maksimere inntekten til bonden i Norges matfat, basert på leveranser av topp kvalitet..
Les mer på nettsiden
INDUSTRIELL MATPRODUKSJON
Danica foods AS er en næringsmiddelbedrift som driver prosduksjon av syltetøy, juice, nektar og is-te. Bedriften ligger på Kvala industriområde i Haugesund.
Les mer på nettsiden
Felleskjøpet Rogaland Agder (FKRA) er en samvirkebedrift eid av 8000 bønder. FKRA er en spydspiss i utviklingen av landbruket, og er en klar markedsleder på flere av våre forretningsområder. Vi produserer og selger kraftfôr, gjødsel og såvarer. Vårt produksjonsanlegg er Norges største kraftfôrfabrikk, lokalisert i Stavanger.
Les mer på nettsiden
Fjordkjøkken, som lager alle middagene til Fjordland, er plassert midt i matfylket Rogaland. Denne plasseringen er langt fra tilfeldig, og gir oss unik tilgang på gode råvarer, matfaglig kompetanse og teknologi.
Les mer på nettsiden
Gabbas er en tradisjonell slakterbutikk som du finner på Tastatorget, der vi har butikkutsalget. Vi selger også våre produkter til storhusholding og dagligvare. Mesteparten av produktene produserer vi selv, noe som gjør at vi har god fagkunnskap og kontroll med våre produkter.
Les mer på nettsiden
I Verksgata i Stavanger finner du landets lengste kjøttdisk, full av kjøtt og kjøttmat av ypperste klasse. Her er det bare å la blikket nyte meter på meter med godsaker. Fra gode gamle klassikere som lungemos og blodpudding, via vårt etterhvert berømte utvalg rå og røkte pølser. Innom svin, lam, storfe, nymalte kjøttdeiger og naturligvis vårt tørrsaltede bacon, før du til slutt ender opp i en bugnende ostedisk der gamle franske kjenninger får følge av lokale nykommere som Snedig fra Storhaug.
Butikkhyllene våre har vi fylt med utvalgte pastasauser, pasta, oljer, eddiker, krydder, sauser, linser, bønner, tomater, kraft, sjokolade(!) og mye mer. Det er ikke for ingenting at vi kaller oss en kjøtt, pølse og delikatesseforretning!
Les mer på nettsiden
Med over 120 års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER Ådne Espeland AS en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer.
Les mer på nettsiden
Den Stolte Hane er en stolt, kjedenøytral kylling- og eggprodusent. Vi er levende opptatt av å levere sunne, næringsrike og ikke minst bærekraftige produkter til DEG.
Q-meierienes historie er ikke bare en historie om melk og Skyr®. Det er en unik historie om konkurranse og nytenkning i et marked som tidligere var monopolisert.
Les mer på nettsiden
Time kommune ligg i Rogaland fylke, midt på Jæren og grensar til Klepp, Sandnes, Gjesdal, Bjerkreim og Hå. I Time er det 19 106 innbyggarar, og eit areal på 182 km². Av arealet er 13 km² ferskvatn og 68 km² jordbruksareal.
Tine Meieriet Jæren ligger i Kviamarka i Hå kommune. Meieriet er eit moderne anlegg med produksjon av hvitost, prim, smør, margarin m.m.
Les mer på nettsiden
Tine Meieriet Jæren ligger i Kviamarka i Hå kommune. Meieriet er eit moderne anlegg med produksjon av hvitost, prim, smør, margarin m.m.
Les mer på nettsiden
KJØTT, BACON & PÅLEGG – engros leverandøren for hele Norge holder til på Raglamyr i Haugesund.
Vi gir produktene våre kvalitetsgaranti, som en sikkerhet for kundene.
Les mer på nettsiden
Åna fengsel ligger i Hå kommune - ca. en times kjøretur sør for Stavanger. Åna er et av Norges største fengsler med 164 plasser for mannlige innsatte, herav 24 plasser for åpen soning i avdeling Rødgata.
I løpet av ett år der det mellom 600 og 700 nyinnsettelser. De fleste er varetektsinnsatte. De siste år har Åna hatt ca 45% varetektsfanger. Ca 55% av de innsatte på Åna er domfelt for vinningsforbrytelser og/eller natkotikamisbruk. Gjennomsnittsalder på innsatte er ca 30 år.
ERNÆRINGSKOKK
Kniv & Gaffel spisested og stor uteservering på brygga i indre havn, midt i Egersund sentrum. Homemade bugers, BBQ spareribs og mye annet godt.
Les mer på hjemmesiden
Avd. Tasta sykehjem. Vi tror at ved å samarbeide og dele våre evner, erfaringer og kompetanse, vil vi skape mer overbevisende og innovative løsninger for kunder og gjester. Vi gleder oss til å vise dere vår lidenskap for kvalitetsmat, stolthet av service og forpliktelse til bærekraft.
Les mer på nettsiden
Stiftelsen driver med rusforebyggende ungdomsarbeid, cafetreff og Catering. Samt utleie av lokaler til selskap, konferanser og kurs.
Helse Fonna er eit lokalt helseføretak eigd av Helse Vest RHF. Vi har tre somatiske sjukehus i Haugesund, Stord og Odda, eit psykiatrisk sjukehus på Valen i Kvinnherad, fire distriktspsykiatriske senter (Stord, Karmøy, Haugesund og Folgefonn) og ti ambulansestasjonar. Våre hovudoppgåver er pasientbehandling, utdanning av helsepersonell, forsking og opplæring av pasientar og pårørande.
Les mer på hjemmesiden
Jæren folkehøgskule er en frilynt folkehøgskole som ligger på Kleppe i Klepp kommune på Jæren i Rogaland. Folkehøgskolen har syv forskjellige linjer å velge mellom; Art, design & travel, Dyreomsorg, Surf, Sosialt arbeid, Psykologi og egenutvikling, Boog fritid og Teknologi.
Uni-K er en bedrift som tilbyr varig tilrettelagt arbeid. Varig tilrettelagt arbeid (VTA) er et arbeidstilbud for deg som har eller i nær fremtid innvilges uføretrygd, men som med noe tilrettelegging kan være en del av arbeidslivet. Som deltaker i VTA er du ansatt i henhold til arbeidsmiljøloven, og har dermed samme rettigheter og plikter som arbeidstakere i det ordinære arbeidslivet. På Uni-K har vi oppgaver innen vaskeri, hage, hjelpemidler, renhold, transport, makulering, søm, mekanisk og kantine/catering.
Les mer på nettsiden
Tasta sykehjem er Stavangers største sykehjem med 145 heldøgnsplasser og et dagsenter. Sammen med 71 seniorboliger ved siden av sykehjemmet utgjør dette den samlede virksomheten kalt Diakonisenteret Stavanger. Det er fem menigheter som eier og driver Diakonisenteret Stavanger: Kampen, Tjensvoll, Dom/ St.Petri, St. Johannes og Tasta.
Diakonisenteret Stavanger har en langsiktig avtale med Stavanger kommune om driften av sykehjemmet.
Les mer på hjemmesiden
Haugesund Sanitetsforenings Revmatismesykehus er en spennende arbeidsplass. Rundt 130 mennesker med mer enn 50 ulike yrker jobber sammen til beste for våre pasienter.
Les mer på hjemmesiden
Tysvær kommune er sentralt plassert på Haugalandet og grenser mot kommunene Haugesund, Karmøy, Bokn, Sveio og Vindafjord. Kommunesenteret Aksdal ligger ca. 13 km øst for Haugesund.
Les mer på hjemmesiden
Karmøy kommune er en god plass å jobbe, bo og leve.
Les mer på hjemmesiden
Baker og konditor
Bakehuset består av elleve lokalbakerier og er et heleid selskap av NorgesGruppen. Vi er stolte av å si at vi er Norges største bakehus – og at vi sammen er en stolt bakerfamilie der tradisjoner, godt håndverk og fagkunnskap står høyt.
Les mer på nettsiden
Brygge Bakeren ble startet i 2002. Det er et lokalt bakeri på Hommersåk som produserer alle varene selv helt ifra bunnen av. Brygge Bakeren har lokale leverandører og ekstremt gode bakevarer!
Les mer på Facebook
Gjestalveien Conditori åpnet opp dørene 1998 i en av Sandnes eldste hus.
Les mer på nettsiden
GOMAN er Coops egne bakeri og representerer en kombinasjon av lokale bakertradisjoner og moderne industri. Ingen av bakeriene er like og et standard brødutvalg er alltid supplert med lokale brødtyper laget etter lokale oppskrifter.
Les mer på nettsiden
Jærbakerens historie går helt tilbake til 1980. Jærbakeren driver i dag et av de sunneste bakeriene i Norge. Jærbakeren ligger i Klepp kommune og har flere utsalgssteder i Rogaland. Sunnhetsfokuset er stort i bakeriet og tradisjonen for godt håndtverk holdes vedlike daglig.
Les mer på nettsiden
Kanelsnurren er resultatet av bakermester Torbens drøm om et eget bakeri der han kunne dyrke lidenskapen for ekte håndsverksbakst. Etter en barndom der han ofte ble observert løpende i hælene på bakermesterfaren sin, ventet utdannelse til baker og bakermester. I 2009 krysset Torben Skagerrak, og i 2013 gikk drømmen endelig i oppfyllelse. Da åpnet han Kanelsnurren sammen med sin kjære Lærke. Siden dag en, da de var et lite håndverksbakeri, har parets filosofi vært tuftet på den moderne gourmetbakeren, der rene, naturlige råvarer og lang hevetid er selvfølgelige ingredienser.
Les mer på nettsiden
Mesterbakeren leverer ferske brød- og bakevarer til REMA 1000. Våre 10 bakerier forsyner hver dag butikker over hele landet med ferske brød, boller og rundstykker. Vår ambisjon er å tilby det beste innen brød- og bakervarer til norske forbrukere, uten at det koster mer. Du skal alltid finne noe som faller i smak og vi jobber hardt med å utvikle nye produkter i tillegg til favorittene vi baker hver dag.
Les mer på nettsiden
O.C. Roxman baker mange forskjellige sorter brød og kaker, som distribueres over store deler av fylket. Firmaet leverer varer til dagligvarerbutikker over hele sør Rogaland, mens brød stort sett leveres i nærområdet.
Les mer på nettsiden
Ostehuset, et mathus for enhver smak. Ostehuset har i snart 20 år satt sitt preg på matkulturen i Stavanger. Ostehuset er et matsted hvor ærlig mat, drikke og produkter hertil er satt i fokus sammen med kunnskap, stemning og moderne interiør. Hos oss kan du nyte velsmakende matretter og drikke med råvarer fra lokale leverandører, og bakervarer fra vårt eget bakeri.
Les mer på nettsiden
Ryfylke bakeri & konditori er et håndverksbakeri på Jørpeland i Strand kommune. Alt vi baker er uten tilsetningsstoffer, og er laget for hånd etter stolte tradisjoner. Vi lager alt av baker- og konditorvarer, og har en cateringavdeling som lager mye påsmurt. Vi lager også koldtbord, tapas og middager på bestilling.
Les mer på nettsiden
Salhusveien Hjemmebakeri er et koslig, lite bakeri langs Salhusveien. Vi selger både kaker og påsmurt.
Les mer på nettsiden
Vi er opptatt av rene råvarer. Av gode håndverkstradisjoner. Av å ha respekt for faget. Det merkes på smaken, mener mange. Sånt liker vi å høre. For selv om brødet du kjøper er aldri så mye ditt, er det litt vårt også.
Les mer på nettsiden
Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger. Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.
Les mer på nettsiden
Vi er et håndverksbakeri som baserer omtrent all bakst på surdeig, noe som gir god smak, lang holdbarhet og et sunnere bakverk. Mesteparten av våre bakervarer blir steikt i steinovn. Vi har et stort utvalg av nydelige og smakfulle kaker.
Les mer på nettsiden
Vigrestad Konditori er et lite bakeri/konditori på Vigrestad på Jæren. Vi ønsker deg hjertelig velkommen innom for en hyggelig og smaksfull handel!
Les mer på nettsiden
Madla Handelslag er et samvirkelag i forbrukersamvirket Coop, og er eid av medlemmene. Handelslaget har en meget sterk lokal forankring og har vært en del av Madla, og et handelssenter i bydelen helt siden 1907.
Les mer på hjemmesiden
reiselivfag
Stavangerregionens største og mest spennende konferansehotell, Clarion Hotel Energy - The New Energy of Stavanger!
Les mer på nettsiden
Clarion Collection Hotel Amanda er et vakkert hotell med norsk filmhistorie i veggene. Hotellet ligger i Haugesund sentrum med utsikt utover Smedasundet. Hos oss får du frokost, kaffe, Afternoon Sweets og Tonight's Special. Vi er et kontantfritt hotell.
Les mer på nettsiden
Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.
Les mer på nettsiden
Hotellet ligger bare noen få meter fra flyplassen, nær Solastranden og Sola Golf Club. Hotellet er kjent for sin gode frokost og gode tilgjengelighet. Perfekt for deg som skal nå et fly, holde møte eller arrangere konferanse.
Les mer på nettsiden
Bo på vårt urbane hotell i Stavanger sentrum, med gangavstand til shopping, uteliv og spennende Stavanger øst. Hotellet ble åpnet i april 2014, og er et fargerikt tilskudd til byen. Vår åpne lobby og populære Varmen Bar & Restaurant er et naturlig møtested både for hotellgjester og byens lokalbefolkning. Gode møte- og konferansefasiliteter.
Les mer på nettsiden
Hold din neste konferanse, arrangement eller møte på vårt moderne konferansehotell midt i Norges viktigste forretningsområdet, Forus.
Les mer på nettsiden
Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger. Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.
Les mer på nettsiden
Avd. Tasta sykehjem. Vi tror at ved å samarbeide og dele våre evner, erfaringer og kompetanse, vil vi skape mer overbevisende og innovative løsninger for kunder og gjester. Vi gleder oss til å vise dere vår lidenskap for kvalitetsmat, stolthet av service og forpliktelse til bærekraft.
Les mer på nettsiden
Sjøberg Ferie ligger på idylliske Østhusvik på Rennesøy helt ved bryggekanten. Vi er ett kurs og konferanse hotell og feriesenter med bobilparkering. Kun en liten halvtime fra Stavanger sentrum og flyplassen Vår restaurant bruker lokale nydelige råvarer fra Ryfylke. Bar har vi også, med alle rettigheter.
Folkehallene eies av kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. Tilsammen består vi av fem aktivitetsanlegg – Vår Energi Arena Sørmarka, Vår Energi Arena Sandneshallen, Vår Energi Arena Sola, Vår Energi Arena Randaberg og Vår Energi Arena Forus til glede for regionens innbyggere.
Les mer på hjemmesiden
Hotellet på Forus ligger i Sandnes, sentralt til et dynamisk næringsområde, og kun 10 minutters kjøring til Stavanger sentrum.
Les mer på hjemmesiden
Ærverdige Hotel Victoria åpnet første gang i juli 1900. Hotellet har en fantastisk beliggenhet like ved Vågen i sentrum, med alt Stavanger har å by på av kulturtilbud, restauranter og byliv rett utenfor døren. Deler av hotellet er fredet og er en viktig del av Stavangers arkitektur og historie. Det gjør at våre rom varierer i størrelse og utførelse.
Les mer på hjemmesiden
Quality Hotel™ Residence er sentralt plassert i Sandnes og er et fullservice konferansehotell. Som nærmeste nabo til tog- og busstasjon, er hotellet det perfekte utgangspunkt for å utforske både Sandnes og Stavanger. Quality Hotel™ Residence er stedet man møtes på frokost, i baren og på konferansen. Med sentral plassering og innbydende lokaler, egner hotellet seg ypperlig til de fleste arrangement og anledninger.
Les mer på hjemmesiden
Hummeren Hotell i Tananger like utenfor Stavanger serverer god mat og drikke i et maritimt miljø. Vi tilbyr også gode møtefasiliteter og overnatting. Hummeren Hotell tilrettelegger for ulike aktiviteter. Flott, helt ny badstue båt fortøyd til vår brygge!
Les mer på hjemmesiden
ISS, et ledende selskap innen Facility Management og skaper av motiverende arbeidsmiljø, tilbyr løsninger for å skape arbeidsplasser som bidrar til bedre forretningsresultater og gjør livet enklere, mer produktivt og hyggelig – levert til høye standarder av folk som bryr seg.
Les mer på hjemmesiden
Med fleksible saler, VIP-rom og mesanin med storslått utsikt, romslige foajéområder, restaurant i toppklasse og flotte parkområder er Stavanger konserthus en perfekte ramme for store og små arrangementer.
Les mer på hjemmesiden
Servitør
Føl en duft av Europa – og nyt utsikten til travle Skagen. Bevaremegvel byr på utsøkt mat & drikke i et klassisk, kontinentalt miljø. Foruten vår A la carte meny, har vi kjøkkensjefens anbefaling og barmeny for de som ønsker et lettere måltid.
Les mer på nettsiden
Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet. Så kan du spørre: Betyr det noe at vi er familiedrevet? For oss betyr det masse, selvsagt, vi fører videre noe vi tror på. Vi er sikre på at det betyr noe for deg også, eller rettere sagt: for opplevelsen din når du er her. Du kommer til å føle det hjemmekoselige, det uformelle og nære. Kjenne at du er en av oss.
Les mer på nettsiden
Bølgen og Moi i Stavanger er en verdensberømt restaurant som serverer god mat i en hyggelig atmosfære. Bestill bord på vårt spisested i dag!
Les mer på nettsiden
Variert a la carte menu, ny ukens 3 retter hver tirsdag. Noe for enhver smak! Kjente klassikere og nye smaker hånd i hånd- servert i en lun og uformell atmosfære.
Les mer på nettsiden
Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.
Les mer på nettsiden
Hemmeligheten bak god mat er som hemmeligheten bak et lykkeligt og langt ekteskap. Det bygger på kjærlighet til mat og respekt for våre kunder. Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Vi serverer alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger.
Les mer på nettsiden
Gode råvarer, hemmelige oppskrifter og kjærlighet til kokkekunsten. En enkel og kontinental filosofi, uten dilldall.
Velkommen inn til familien Sørensen og vår restaurant i første etasje. I gamle dager brakte Sørensen Damskibsexpedisjon varer og forventningsfulle folk ut i distriktene og ut i den store verden. Hos Sørensen står fremdeles mennesker og varer i fokus. Vi ønsker å ta med våre gjester ut på herlige smaksreiser og gode opplevelser, med en meny som byr på sesongens deiligste råvarer.
Les mer på nettsiden
nOi betyr oss på Italiensk. Vi ønsker å invitere hele familien inn til oss. Etter mange år som De, har vi valgt å bli oss. Vi har fortsatt mange av de samme ansatte, bare i ny innpakning. Hos oss får du en smak av Italia, med fokus på norske, lokale råvarer så langt det lar seg gjøre.
Les mer på nettsiden
Hold din neste konferanse, arrangement eller møte på vårt moderne konferansehotell midt i Norges viktigste forretningsområdet, Forus.
Les mer på nettsiden
Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger. Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.
Les mer på nettsiden
Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig. Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt.
På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.
Les mer på nettsiden
Italiensk Trattoria med lokale råvarer fra Stavanger & Italia.
Les mer på nettsiden
KOKK
Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig. Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt.
På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.
Les mer på nettsiden
Splitter nytt spisested i hjertet av Stavanger.
Les mer på Facebook
I det gamle administrasjonsbygget til Stavanger Støberi og Dok i Spilderhaugvika har vi bygget vår fine dining sjømatsrestaurant – Spildr.
Her serveres det en smaksmeny basert på de beste råvarene fra norske farvann.
Les mer på hjemmesiden
Restaurant i Sandnes sentrum med klassiske retter på menyen. Burger, smørrebrød og fisk & kjøtt.
Les mer på hjemmesiden
Et spisested hvor du kan slappe av, nyte god mat og drikke, i godt selskap. På SÖL vil du få en "ren" matopplevelse med inpirasjon fra det nordiske kjøkken.
Menyen er preget av det omgivelsene våre har å by på av fantastiske grønnsaker, samt fisk og kjøtt fra lokale leverandører.
Drikken vil avspeile maten hvor vi vil ha fokus på naturvin i tillegg til egenproduserte juser og øl fra lokale produsenter.
Les mer på hjemmesiden
A.Idsøe grill & berkel er skapt med tanke på både festlig nytelse og hverdagsmatglede. Det vi lover deg at du alltid får er en restaurantopplevelse tuftet på solide håndverkstradisjoner, kjærlighet til råvarene og til den gode, uformelle stemningen.
Les mer på hjemmesiden
Selskapet ble etablert som en renholdsbedrift i 1991 av nåværende eier Frode Standahl og hans bror. Vi leverer profesjonelle tjenester innen renhold, kantine, eiendomsdrift, hotell, vaktmester og kontorstøtte, det vil si komplette FS/FM løsninger.
Les mer på nettsiden
Føl en duft av Europa – og nyt utsikten til travle Skagen. Bevaremegvel byr på utsøkt mat & drikke i et klassisk, kontinentalt miljø. Foruten vår A la carte meny, har vi kjøkkensjefens anbefaling og barmeny for de som ønsker et lettere måltid.
Les mer på nettsiden
Lokalt, solid og godt - vi leverer eget håndtverksøl og ærlig pubmat. Kom innom vår bryggeripub for god og lokal mat og drikke. Samspillet mellom øl og mat er viktig, og vi skolerer våre ansatte kontinuerlig for å tilby deg best service og produktkunnskap.
Vi er det levende brygghuset i Storgata. Mat og øl er selvfølgelig viktigst, men vi tilbyr også historiekvelder, vinyllunsjer, foredrag, bedriftsarrangement og mye mer.
Les mer på nettsiden
Catering for Haugalandet med restaurant på Helsehuset i Haugesund. Les mer på nettsiden
Bryne Kro & Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet. Så kan du spørre: Betyr det noe at vi er familiedrevet? For oss betyr det masse, selvsagt, vi fører videre noe vi tror på. Vi er sikre på at det betyr noe for deg også, eller rettere sagt: for opplevelsen din når du er her. Du kommer til å føle det hjemmekoselige, det uformelle og nære. Kjenne at du er en av oss.
Les mer på nettsiden
Hjertelig velkommen til en ekte og tradisjonsrik opplevelse med unik overnatting på Byrkjedalstunet i Dirdal. Her kommer du i kontakt med ekte norsk kultur og natur. Et ypperlig utgangspunkt for de flotteste naturopplevelser Rogaland fylke har å by på.
Bølgen og Moi i Stavanger er en verdensberømt restaurant som serverer god mat i en hyggelig atmosfære. Bestill bord på vårt spisested i dag!
Les mer på nettsiden
Clarion Hotel Air er et førsteklasses konferansehotell rett ved Stavanger flyplass, Sola. Clarion Hotel Air er en levende møteplass, bare noen minutter fra flyplassen.
Les mer på nettsiden
Stavangerregionens største og mest spennende konferansehotell, Clarion Hotel Energy - The New Energy of Stavanger!
Les mer på nettsiden
Coor er en av Nordens største leverandører av tjenester innenfor mat og drikke. Vi tilbyr komplette og moderne løsninger som er fullt ut tilpasset dine smaksløker og behov.
Les mer på nettsiden
I Eurest er vi ekte "foodies" med over 75 år i bransjen, og en unik tilnærming med smak, helse og bærekraft i sentrum. Maten skal ikke bare være fremragende god, men energigivende, og tilpasset dine behov. Derfor starter vi hver årstid med nye oppskrifter og menyer. Vi har hjerte for service, og elsker kravstore ganer. Ta gjerne kontakt, eller les mer om hva vi tilbyr under.
Les mer på nettsiden
Variert a la carte menu, ny ukens 3 retter hver tirsdag. Noe for enhver smak! Kjente klassikere og nye smaker hånd i hånd- servert i en lun og uformell atmosfære.
Les mer på nettsiden
Vi er kjent for å levere god mat til bryllup, konfirmasjon, firmafest, julebord, merkedager, minnestunder etc.
Les mer på nettsiden
Fortou AS startet opp i 2016 som et lite take away-utsalg ved inngangen til Tou. Siden oppstart har vi utvidet med Tako Taqueria og egen cateringavdeling. Bærekraftig og fresh mat laget av lokale råvarer, kombinert med spennende smaker fra hele verden er fellesnevnere for våre steder.
Les mer på nettsiden
Et spisested med fisk og sjømat, der menyen baserer seg på dagens fangst. Våre entusiastiske kokker tilbyr enkle velsmakende retter til lunsj og middag. Vi fokuserer utelukkende på lokale, kortreiste råvarer.
Les mer på nettsiden
I hjertet av Sandnes sentrum, ett minutts gange fra togstasjonen og rett på den koselige gågaten Langgata, ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.
GamlaVærket Gjestgiveri & Tracteringssted er mer enn bare et hotell, det er en historie.
Grand hotell Egersund har en unik beliggenhet. Hotellet ligger like ved havnen og den flotte korskirken.
Les mer på nettsiden
Gode råvarer, hemmelige oppskrifter og kjærlighet til kokkekunsten. En enkel og kontinental filosofi, uten dilldall.
Hemmeleg skal væra ein berekraftig restaurant for gode matopplevingar midt i matfatet på Jæren. Me vil servera ærleg og ekte mat med skikkelege råvarer frå stolte produsentar. Med ein god dose hemmeleg kreativitet vil me gje gjestene våre ei ugløymeleg oppleving.
Me er bonden Jone Wiig, kokken Arne Nese, ølsomelieren Bjørn Hagerup Røken og dagleg leiar Frode Hagerup jr.
Me har ein dyktig kjøkkensjef som heiter Jim Ruyn Vatland. Han vil leia våre kokkar og vera med og utvikla konseptet til nye høgder.
Les mer på nettsiden
Huset i Kleivå, det optimale lokalet til feiring/arrangering av bryllup, fødselsdager, hagefest og forretningsmiddager (maks 350 personer)
Les mer på nettsiden
ISS Catering tilbyr alt fra bedriftskantiner driftet av én ISS ansatt, til store personalrestauranter med flere ti-talls ansatte. Kunden kan velge mellom ulike konsepter som alle sørger for god og sunn mat.
Les mer på nettsiden
1. september 2015 kjøpte Heine og Ragnhild det gamle apoteket frå 1920 i Meierigata 4 i Bryne sentrum. Her tar vi mot bestilte selskap frå 2 – 60 personer frå måndag til sundag. Menyforslag og pris sender vi på e-post ved forespørsel. All mat er handlaga med lokale råvarer, og borda er alltid dekka med ferske blomar.
Les mer på nettsiden
Spisested på brygga i Egersund sentrum. Vi byr på deilige homemade burgere servert med crispy fries og aioli, salater, pita og andre fristelser. Vi har inneservirng hvor du kan nyte mat og drikke. Eller ta med deg maten hjem. Om sommeren har vi en stor og deilig uteservering like ved gjestebryggen og utsikt over indre havn av Egersund. På dager med litt trekk har vi store gode persienner, varmelamper, pledd og skinnfeller - slik at du kan nyte lange lyse sommerkvelder med noe godt i glasset hos oss.
Les mer på nettsiden
Level Mathuset leverer kvalitetstjenester innen kantinedrift, catering og renhold. Vi satser på nærhet til kunden, lokal beslutningskraft og en bærekraftig driftsmodell. For oss handler kvalitet om råvarer, håndverk, mennesker og opplevelse.
Les mer på nettsiden
Hemmeligheten bak god mat er som hemmeligheten bak et lykkeligt og langt ekteskap. Det bygger på kjærlighet til mat og respekt for våre kunder. Vi bruker kun ferske råvarer fra områdets beste leverandører og produsenter. Vi serverer alt fra havets delikatesser til skogens lunefulle skapninger.
Les mer på nettsiden
Vi leverer catering for alle typer arrangementer som blant annet firmaer, privatpersoner, idrettslag, klubber og foreninger. Vi kan utføre oppdraget i våre lokaler, hjemme hos kunder, i lokalet til firmaet eller i lokalet dere selv leier. Praktisk talt hva som helst, hvor som helst.
Les mer på nettsiden
Flott restaurant på Tau i Ryfylke med god mat og drikke
Les mer på nettsiden
Velkommen inn til familien Sørensen og vår restaurant i første etasje. I gamle dager brakte Sørensen Damskibsexpedisjon varer og forventningsfulle folk ut i distriktene og ut i den store verden. Hos Sørensen står fremdeles mennesker og varer i fokus. Vi ønsker å ta med våre gjester ut på herlige smaksreiser og gode opplevelser, med en meny som byr på sesongens deiligste råvarer.
Les mer på nettsiden
nOi betyr oss på Italiensk. Vi ønsker å invitere hele familien inn til oss. Etter mange år som De, har vi valgt å bli oss. Vi har fortsatt mange av de samme ansatte, bare i ny innpakning. Hos oss får du en smak av Italia, med fokus på norske, lokale råvarer så langt det lar seg gjøre.
Les mer på nettsiden
Ostehuset, et mathus for enhver smak. Ostehuset har i snart 20 år satt sitt preg på matkulturen i Stavanger. Ostehuset er et matsted hvor ærlig mat, drikke og produkter hertil er satt i fokus sammen med kunnskap, stemning og moderne interiør. Hos oss kan du nyte velsmakende matretter og drikke med råvarer fra lokale leverandører, og bakervarer fra vårt eget bakeri.
Les mer på nettsiden
Gastropub med 20 tappelinjer og alle rettigheter. Eget spiseområde med levende lys og skreddersydde øl -og vinpakker.
Les mer på nettsiden
Overnatt på Radisson Blu Atlantic Hotel, Stavanger, som på alle måter er et landemerke ibyens historie. Her er det rom for store begivenheter, så vel som små, avslappende øyeblikk. Kom for å mimre og skape nye minner hos oss.
Les mer på nettsiden
Hotellet ligger bare noen få meter fra flyplassen, nær Solastranden og Sola Golf Club. Hotellet er kjent for sin gode frokost og gode tilgjengelighet. Perfekt for deg som skal nå et fly, holde møte eller arrangere konferanse.
Les mer på nettsiden
Bo på vårt urbane hotell i Stavanger sentrum, med gangavstand til shopping, uteliv og spennende Stavanger øst. Hotellet ble åpnet i april 2014, og er et fargerikt tilskudd til byen. Vår åpne lobby og populære Varmen Bar & Restaurant er et naturlig møtested både for hotellgjester og byens lokalbefolkning. Gode møte- og konferansefasiliteter.
Les mer på nettsiden
Hold din neste konferanse, arrangement eller møte på vårt moderne konferansehotell midt i Norges viktigste forretningsområdet, Forus.
Les mer på nettsiden
Vi holder til som eneste hotell i nydelige omgivelser i Sirdal. Nærmere bestemt på Fidjeland, 650 meter over havet. Vi har vært stolt vertskap siden 1986, og har siden den gang servert og losjert tusenvis av gjester. Vårt mål er å bringe deg nærmere naturen i Sirdal, uavhengig om du er her med familien, på konferanse eller i en annen anledning.
Sjøberg Ferie ligger på idylliske Østhusvik på Rennesøy helt ved bryggekanten. Vi er ett kurs og konferanse hotell og feriesenter med bobilparkering. Kun en liten halvtime fra Stavanger sentrum og flyplassen Vår restaurant bruker lokale nydelige råvarer fra Ryfylke. Bar har vi også, med alle rettigheter.
Her skal vi sørge for fantastiske smaksopplevelser ved bruk av lokale og kortreiste råvarer.
Sesongens retter, med stor variasjon og tema-helger, vil være en viktig del av konseptet vårt.
Sola Strand Hotel ligger idyllisk til ved sanddynene på Solastranden, like utenfor Stavanger. Vi tilbyr 135 hotellrom, moderne konferansesentre, et anerkjent kjøkken, førsteklasses restaurant, unike selskapslokaler og Nordsjøbadet Spa. Sola Strand Hotel er medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.
Les mer på nettsiden
Et gårdstun i frisk sjøluft med lune og trivelige lokaler. En møteplass du ønsker å komme tilbake til, igjen og igjen.
Les mer på nettsiden
Vår intime restaurant med 30 sitteplasser skal sørge for at du som gjest skal sitte på byens beste restaurantstoler og nyte essensen av restauranten vår. Du får en meny av høy kvalitet med fokus på lokale råvarer i sesong – i en lun atmosfære. Her jobber matnerder som har det perfekte som minstemål, men samtidig liker å være litt casual. Både meny og vinkart oppdateres kontinuerlig. Forvent å bli overrasket. Målet er å servere deg noe som både er visuelt og smakfullt.
På Tango skal vinen komme så tett på maten som mulig. Mye tid brukes på å justere smakene på mat og vin i forhold til hverandre, og det vil du merke! Vinkartet byr på et stort spekter, men klassiske vinland som Frankrike, Italia og Tyskland er tyngst representert. Stemningen er avslappet, og skapes i stor grad av de sterke personlighetene som jobber her. Du trenger egentlig ikke å vite hva som står på menyen – stol på fagfolkene og deres ønske om å gjøre det aller beste ut av sesongens råvarer. Alt handler om det du skal få på tallerkenen og i glasset.
Les mer på nettsiden
Italiensk Trattoria med lokale råvarer fra Stavanger & Italia.
Les mer på nettsiden
Med gode, friske råvarer og dedikerte kokker. Skaper vi smaker fra den østlige paletten. Velkommen til Yips - Dumplings & Digg!
Les mer på nettsiden
Ingeniør og industriselskap for Oljenæringen i Stavanger.
Les mer på nettsiden
Opplæringskontoret ordner alt det administrative rundt det å ha en lærling og søker for bedriften slik at den blir godkjent som lærebedrift og organisering av eventuelle kurs hvis det er behov for det.