Dato

fre - lør jan 2020
Utløpt!

Kostnad

kr9

ASKO Servering – Norgescup for kokk og servitørlærlinger

Kjære lærlinger, foreningskolleger, samarbeidspartnere og alle kokkevenner.

Norske Kokkers Landsforening Rogaland (NKL Rogaland) har igjen den store æren og gleden av å være vertskap for ASKO Servering Norgescup for kokk- og servitørlærlinger og NM i Resepsjonsfag i Stavanger 10.-11. januar 2020.

Under ASKO Servering Norgescup 2020 vil det i tillegg til de tradisjonelle konkurransene for kokk- og servitørlærlinger også bli arrangert NM i resepsjonsfag for lærlinger. Som tidligere blir det konkurranser med semifinale fredag og finale lørdag. Vinnerne blir kåret under banketten lørdag kveld.

Vi skal gjøre alt som står i vår makt for å gjøre ASKO Servering Norgescup 2020 til en uforglemmelig opplevelse både under den faglige og den sosiale delen av arrangementet og håper på rekordoppslutning med deltakelse fra alle laug og full deltakerkvote fra de store laugene.

Og med ASKO Servering med på laget er vi sirke på at vi vil få ett fantastisk arrangemenT!

Til ASKO Servering Norgescup 2020 har NKL Rogaland i samråd med hoveddommerne satt opp utfordrende oppgaver både for kokk- og servitørlærlingene. Vi er overbevist om at deltakerne vil gjøre dette til en spennende konkurranse med et faglig innhold som representerer det aller beste sin klasse.

Hjertelig velkommen til ASKO Servering Norgescup 2020.

Vennlig hilsen

Norske Kokkers Landsforening Rogaland

Styreleder

Anita Løyning